Dojenček (nad 3 mesece)

Tudi fotografije malce starejših dojenčkov so nekaj posebnega, polne radovednih in nasmejanih pogledov, včasih tudi že nagajivih. Z njimi se lahko igrate, pogovarjate, pasejo kravice, kasneje se tudi se kotalijo, kobacajo, sedijo in vse te pomembne podvige in prelomnice bomo prikazali na fotografijah. Lahko se fotografiramo pri vas doma, v studiju ali v naravi.

Fotografiranje dojenčka lahko poteka pri vas doma, v studiju ali v naravi. Fotografiranje traja 2 - 3 ure, da se lahko mamica in dojenček vmes malo spočijeta in nahranita, previjeta, pocartata, jaz pa medtem pripravljam ozadja in rekvizite.

Kaj obleči?

Priporočam svetla oblačila, brez močnih vzorcev, črt in napisov. Za večje dojenčke lahko pripravite enobarvne majčke, kavbojke, oblekice, imejte tudi kaj za preoblečt. Tudi jaz bom imela pripravljeno kakšno oblačilce in kapico ali trakec z rožico za lase.

Kaj prinesti s seboj?

Poleg oblačil lahko s seboj prinesete tudi kakšno igračo ali predmet, ki je značilen za dojenčka ali kakšen drugi predmet, s katerim bi ga radi fotografirali.