Poroke

Od 1. 1. 2022 žal več ne sprejemam rezervacij za fotografiranje porok, posvetila se bom predvsem fotografiranju novorojenčkov, trebuščkov in družinic ter Sv. krstov.

Fotografiranje porok - sanjsko delo. Ves dan v družbi veselih in nasmejanih ljudi. Čaroben dan. Čestitke, poljubi in solze v očeh. Poročni dan je en izmed najlepših dogodkov v življenju in fotografiranje tako pomembnega dne zahtevno in odgovorno, a zelo navdihujoče delo. Nevesta in ženin sta vložila veliko truda in pozornosti načrtovanju tega dne in vsi detajli so tam z namenom. Moja naloga je, da ničesar ne spregledam in da ostanejo zabeležene vse malenkosti, ki so bile tako skrbno pripravljene.

Moj najljubši del poročnega dne je priprava neveste, ki se lahko začne že, ko me skuštrana in v jutranji halji povabi v svoj dom, lahko pa šele po urejeni pričeski, ko se začne poročno ličenje. Naredim le tiste posnetke, ob katerih se nevesta počuti dobro, ne smejo pa manjkati zapenjanje poročne obleke, obuvanje čeveljcev, urejanje nakita in pričeske, hihitanje s prijateljicami, še zadnje besede z mamo in očetom.

Pri fotografiranju uporabljam reportažno tehniko - brez velikega vmešavanja beležim zgodbo poročnega dne, vsaka je malce drugačna in edinstvena. Vodenih je le nekaj posnetkov - portreti mladoporočencev, ki so lahko navihani ali romantični, vedno pa sproščeni, ter seveda nekaj skupinskih posnetkov, po želji jih je veliko ali malo, nikoli pa ne sme manjkati ena gasilska.

wedding scooter
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail