Trebušček

Nosečnico in njeno družino fotografiram v naravi ali studiju. Pri fotografiranju se posvetim predvsem nosečnici in trebuščku, veliko pa vključujem tudi druge družinske člane.

Kdaj se fotografirati?

Za fotografiranje trebuščka je najbolj primeren čas med 32. in 36.tednom, po želji pa se seveda lahko dogovorimo tudi drugače.

Kaj obleči?

Priporočam svetla oblačila, brez močnih vzorcev, črt in napisov, ki bi lahko odvrnili pozornost od trebuščka. Oblačila naj bodo toliko udobna, da se lahko usedete in uležete na tla. Zelo so fotogenični jeans, ozke majčke, oblekice in bluzice, ki jim lahko odpnemo par gumbkov in pokažete trebuščka. S seboj imejte več oblačil, da se lahko preoblečete in tako naredimo več raznolikih fotografij in pokažemo trebuščka na več načinov. Lep dodatek so tudi rožice, pentljice za lase in verižice.

Kaj prinesti s seboj?

S seboj lahko prinesete otroška oblačilca, copatke, slikico z ultrazvoka, trakec za okoli trebuščka v barvi spola, igračke ali predmete, ki imajo za vas poseben pomen. Na fotografiranje v naravi prinesem odejo, na katero se boste lahko usedli ali ulegli.