Rezervacije terminov

Ker otrok, trebuščkov, družinic in veselih dogodkov nikoli ne zmanjka, je potrebno termine za fotografiranje rezervirati vsaj teden ali dva vnaprej, za večja fotografiranja pa tudi prej. Za vsakogar in vsako fotografiranje se vnaprej pripravim, saj so želje in okusi zelo različni. Vedno vas bom vprašala, kakšno temo fotografiranja želite, koliko fotografij oziroma kateri paket, če želite fotografiranje v studiju, naravi ali pri vas doma, ter tudi kakšne so vaše želje glede kulis in rekvizitov.

Kontaktirate me lahko na različne načine: preko sporočil na Andreja Donko fotografija Facebook strani, na moj elektronski naslov ali telefonsko številko. Za rezervacije in druga vprašanja sem na voljo od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro, kasneje in med vikendi pa sem s svojo družino, se posvečam drugim obveznostim ali pa sem kje na terenu s fotoaparatom.

Najbolj zasedeni meseci so od maja do oktobra, takrat so nekateri termini rezervirani že mesece vnaprej, na obdelavo fotografij pa je treba čakati nekoliko dlje kot običajno.

Fotografiranje je možno predvsem med tednom med 9. in 16. uro, oziroma po dogovoru. Vikende imam rezervirane za fotografiranje porok, krstov in drugih dogodkov. Ter seveda za svojo družino, prijatelje, zabavo, koncerte in sprostitev.